sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Simple the best

Taas on jääny kirjottaminen pariks päivää. Kiirettä pitää kokoajan.
Tallilla oon ollu ja kavereita on ollu yötä ja muutettiin just takasin uuteen omakotitaloon.
Se tunne kun on taas näin paljon tilaa ja niin paljon tavaraa. On ihanaa täyttää tiskikonetta koska entisessä kodissa joka oli siis rivitalo, ei ollut edes astianpesukonetta.
Ratsastamassa olin viime tiistaina ja keskiviikkona. Tiistain ratsastuksesta teinkin erillisen postauksen, mutta keskiviikosta voisin kertoo sen mitä vielä muistan. Mieleen painu ainakin se että heppa oli super!!
Ronjalla siis menin. Ei varmaa ollu uus juttu :D
Tunnilla tehtiin laukanvaihtoja puomin avulla ja mä yllätyin oikeesti että kuinka hyvin meillä meni! Luulin että Ronja ei vaihtais ollenkaan, mutta loppuen lopuks oli melkein ainoa hevonen joka teki sen vaihdon puomin päällä. Pari kertaa vaihtu ristilaukkaan, mutta muuten meni tosi hyvin!
Lopuksi mentiin Ulpun kanssa pieni katrillipätkä ravissa. Mentiin raviväistöä katrillina ja kun Rebecca sen kuvas nii kylhän se ihan hienolta näytti kun molemmat meni samaan aikaan väistöä samaan suuntaan vierekkäin! Heppa toimi tosiaan paremmin kun eilen ja oli kyllä tosi mukava ratsastaa.







Keskiviikkona oli normi tallipäivä. Normaalisti harjailin Ronjan ja laitoin tunnille!






Huomenna mä meen estetunnille joka on viidestä kuuteen ja tuntien jälkeen lähdetäänkin Suomelaan:)
Ihanaa mennä pitkästä aikaa sinne!
Sieltäkin tulee postausta, mutta se tarkottaa myös sitä että pääsen koneelle seuraavan kerran vasta keskiviikkona että seuraavan kerran kirjoittelen sillon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti